fbpx

Lolita circle

TRANSFORMACIJSKI ONLINE TEČAJ ZA ŽENSKE

BOGATA BOGINJA

Prebudi surovo divjino v sebi in zapelji vse celice v najglobji sprejem obilja seksualnosti, bogastva in divjih želja!

začetek programa BOGATA BOGINJA ČEZ:

DNI
UR
MINUT
SEKUND

SI NAVELIČANA ...

Življenja po pravilih drugih •

Ugajanja, čeprav bi rada zbežala •

Ponavljajočih se krogov v svoji karieri, življenju in odnosih •

Primerjanja z drugimi ob gledanju Instagrama •

Sramu ob svoji seksualnosti •

Pomanjševanja sebe in svojega finančnega uspeha •

Samosabotaže in občutka, da nisi dovolj ... ?

SPUSTI

sram in druge občutke, ki te zaustavljajo pri polnem življenju

URAVNOVESI

svoje energije in sprejmi vse delčke sebe

PREBUDI

svojo divjo plat in si dovoli izraziti njene najglobje želje

UTELESI

svoje želje in pripravi telo na polno sprejemanje čustev in užitka

SPREJMI

obilje seksualnosti, bogastva in vseh svojih divjih želja

SI PRIPRAVLJENA ...

🔥 Reči adijo pridni punčki v sebi in fasadi, ki jo kažeš drugim,


🔥 stopiti v svojo božansko žensko energijo in sprejeti vse delčke sebe,


🔥 spoznati svojo divjo plat in njene divje želje,


🔥 manifestirati obilje denarja, da si lahko ustvariš še bolj mokro življenje in zasvetiš v še lepši verziji sebe,


🔥 se povezati z vsemi deli svojega telesa in ga pripraviti na sprejemanje čustev + užitka,


🔥 odkriti, kaj te v življenju vzburja in se prepustiti,


🔥 zapeljati sebe tako močno, da boš hrepenela po samoljubljenju in skrbi zase,


🔥 narediti nekaj lepega zase in se odpreti za naslednjo stopničko v svojem življenju?

ODKLENI TO ZNANJE S TEČAJEM
BOGATA BOGINJA!

KAJ DOBIŠ?

termini live healing klicev:

• 29. april ob 18:00
• 6. maj
ob 18:00
• 13. maj
ob 18:00
• 20. maj
ob 18:00
• 27. maj
ob 18:00
• BONUS KLIC Q+A: 3. junij
ob 18:00

Ne utegneš priti na LIVE klic? Na voljo bodo posnetki srečanj, ki ostanejo tvoji za vedno!

VAJE IN MEDITACIJE:

Masaža prsi • Sproščanje jeze • Somatsko tresenje telesa • Zapeljivi ples • Vaja pred ogledalom • Hvalnica telesa • Aktivacija grlene čakre (prebujanje spolne energije) • Polnjenje z občutki in izražanje čustev • Utelešanje notranjih arhetipov (otrok, moški in ženska) • Povezava z notranjo žensko (womb work) • Vode obilja • Prebujanje spolne energije • Stik z dušo • Programiranje v spanju ...

ujemi earlybird ceno:

namesto 488,-

EUR 422,-

začetek programa BOGATA BOGINJA ČEZ:

DNI
UR
MINUT
SEKUND

BOGATA BOGINJA - KAKO DELUJE?

ODKRIJ 7 MODULOV

Čas je, da se spomniš, kdo zares si.


BOGATA BOGINJA je prostor globokega spoznavanja sebe, celjenja svojih ran, raziskovanje svojih temnih delčkov, prebujanje spolne energije, manifestiranja divjih želja in zapeljevanja sebe.

MODUL 1

SVOBODNA

Napisala boš novo zgodbo in spustila prepričanja, ki ti ne služijo več.

Integrirala boš notranjega otroka, notranjo žensko in notranjega moškega. Zaupala ti bom vajo za spuščanje prepričanj in te vodila pri integraciji vseh treh notranjih arhetipov.

MODUL 2

ŽENSTVENA

Sprejela boš vse svoje ženske delčke! Nič več zatiranja ženske energije, le celjenje in sprejemanje.

Povezali se bova s prednicami, celili svojo žensko energijo in odpirali srce. Pokažem ti tudi eno svojih najljubših ženskih vaj: masažo prsi!

MODUL 3

DIVJA

Čas je za delo s senco! Da bi zares vzljubila sebe, je potrebno sprejeti tudi svojo senco.

Pustila si boš BITI. Nič več skrivanja sebe in tlačenja čustev. Pokazala ti bom vajo za povezovanje s svojo prvinsko naravo, poleg tega pa še noro osvobajajočo vajo za izražanje potlačene jeze. Uh, kako to paše!

MODUL 4

UTELEŠENA

Božanska ženska se skriva v telesu - čas je, da se povežeš s svojim čudovitim telesom!Naredili mu bova prav posebni ritual hvalnice, poleg tega pa se boš začela počasi vzljubljati pred ogledalom in raziskovati dele svojega telesa - tudi svoje yoni (vulve)!

MODUL 5

BOGATA

Božanska ženska si drzne biti bogata v vseh aspektih svojega življenja.

Tudi, kar se tiče denarja. 

Razkrila ti bom svoje trike za manifestacijo denarja, opuščanje omejujočih prepričanj in te popeljala v čudovito meditacijo sladkega obilja. 

MODUL 6

ORGAZMIČNA

Tudi ženske si zaslužimo užitek in orgazme. Ne zgolj v postelji.Zacelila boš svoje rane v seksualnosti in se končno predala pravemu užitku. Popeljala te bom v zdravilno energijo celjenja svoje maternice in povezovanja s sabo. Poleg tega bova odpirali tvojo grleno in sakralno čakro. V tebi bova prebudili sveto vlačugo in vsaj malo spustili občutke sramu. 

MODUL 7

ZAPELJIVA

Kako zapeljevati sebe vsak dan? Najprej je potrebno spoznati svojo dušo.Zato bova šli v globoko potovanje in odkrili, zakaj si sploh izbrala to življenje. Začinili boš svoje življenje z zapeljivo mešanico tvojih najljubših stvari. Podarila ti bom še svoj zapeljivi ples, kjer boš lahko sprostila vse zatrte dele sebe in pustila notranji boginji, da pleše.

KAKO POTEKA PRIJAVA?

1. PRIJAVIŠ SE NA LINKU SPODAJ

2. PO PRIJAVI PREJMEŠ MAIL IN SI USTVARIŠ RAČUN NA PLATFORMI PODIA.

 3. pO ZAČETKU programa PREJMEŠ MAIL IN SI USTVARIŠ RAČUN NA PLATFORMI PODIA.

4. ODPREŠ PROGRAM IN ZAČNEŠ V SVOJEM RITMU IN SE SAMA VODIŠ PO NJIH.

5. UTRJUJEŠ IN POGLABLJAŠ SVOJO PRAKSO S HEALING SKUPINSKIMI KLICI!

PO TEČAJU BOŠ ŽENSKA, KI JE ...

Zatrli so našo seksualnost in nas odtujili od obilja.

To so zdaj naše največje TABU teme: božanska multidimenzionalna ženska, s€ks in denar. Ampak ne rabi biti tako, ker lahko midve te tabuje razbliniva! Ženska je veliko več kot le ubogljiva, nežna in delovna. Lahko je kaotična. Lahko je ženstvena. Lahko je senzualna. Lahko je globoka. Lahko bruha kot vulkan in se predaja užitku.

odkleni svojo bogato boginjo.

REZULTATI BOGATIH BOGINJ

"Investicija se mi je že trojno povrnila -Dejansko sem se opogumila in naredila par korakov naprej na moji poslovni poti."

Ne morem si zahvaliti dovolj. Hvala, ker opravljaš tako pomembno delo za nas ženske. Ta program je bil točno to, kar sem potrebovala za svojo žensko energijo. Mislila sem, da se bom malo omehčala, naučila manifestiranja denarja in se počutila bolj samozavestno. In to sem dobila, ampak to je le delček. Nisem si mislila, da bom kdaj začutila sebe na takem nivoju, kot sem se tukaj. Počutim se sexy, magnetično, bogato, zapeljivo in drzno. Dejansko sem se opogumila v življenju in naredila par korakov naprej na moji poslovni poti. Končno zaupam, da lahko ustvarim to, kar si želim. Sproščena sem in končno sem izpustila težo preteklosti. Najbolj pa mi je všeč, kako si nas učila, da si dovolimo biti v vsem svojem kaosu in se ljubiti tudi v njem. Ne iščem več popolnosti, ampak sem svobodna. Tako hvaležna sem sebi, da sem investirala v Bogato Boginjo. Investicija se mi je že trojno povrnila in iskreno, na začetku je bil zame to kar pogumen in srhljiv korak, ampak kaj vse sem dobila… krasne vaje, ogromno informacij, naša online srečanja so bila pa na čisto drugih dimenzijah. Hvala, ker si ustvarila ta program in ustvarjaš svet, kjer je vse več samozavestnih žensk.
- Neja K.

"vrtela sem se v krogu in le delala, delala, delala. V Bogati Boginji sem spoznala, kaj sploh pomeni čutiti užitek."

Bogata Boginja me je klicala že, ko si jo prvič lansirala. Iskreno pa sem ob njej čutila toliko dvomov in sramu, v smislu »jaz nisem za to, tega jaz ne zmorem.« Še dobro, da se nisem poslušala, ker WOW. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj verjela tako vase kot zdaj. Sploh pa si nisem mislila, da se bom kdaj zbližala s svojo divjo platjo in se počutila sexy jaz. Nikoli se nisem počutila sexy in vedno sem ob tem čutila ogromno sramu. Vedno sem bila zadržana, se skrivala, obsojala svoje telo in nekako ubogala druge. Veliko sem se tudi vrtela v krogu in le delala, delala, delala. V Bogati Boginji sem spoznala, kaj sploh pomeni čutiti užitek v sebi. S telesom si še nikoli nisva bila bližje, končno se slišim in upoštevam. Življenje v spalnici ni več opravilo, ampak nekaj, kar me s partnerjem zbližuje. Ne čutim več sramu. V sebi končno čutim moč in tudi moji bližnji so to opazili. Hvala za to enkratno izkušnjo in se veselim vsega ostalega, kar nam boš še ponudila. Zdaj končno razumem to, kar ponavljaš. Najprej poskrbi za svoje počutje in energijo, potem se bo v tvojem življenju začela zlagati še okolica. Trenutno kaže, da je manifestacija novega doma zelo blizu. Drži pesti.
- Lea R.

MORDA SE SPRAŠUJEŠ ...

KAKŠNA JE RAZLIKA?

  • BOGATA BOGINJA
  • LOLITINO SESTRSTVO
Kaj vsebuje? BOGATA BOGINJALOLITINO SESTRSTVO
Kaj vsebuje?
EUR477,-
/ enkratno plačilo
$3999
/ mesec
Celostno potovanje osvobajanja, ki te vodi korak za korakom postopoma
Globlji procesi celjenja, ki te bodo hitreje popeljali do ženske, ki želiš biti.
Zbirka video predavanj o temah kot so polarnost ženske in moške energije, omejujoča prepričanja, ljubezen do telesa, užitek, denar in podobno.
Vaje s katerimi boš lahko vzdrževala stik s sabo in dvigovala svojo vibracijo.Delno
Facebook skupina podpore z mesečnimi inspiracijami, podporo in povezovanje z ostalimi ženskami.
Buy Now

KDO JE LARA?

Sem Lara, kreatorka polnega življenja in abundance coachinja. Ko sem v svoji najbolj iskreni in sexy verziji sebe, mi lahko rečeš tudi Lolita.

Moje delo temelji na somatskem (telesnem) delu. Namesto, da nove ravni življenja spoznavaš z umom (in razumom), jih doživljaš skozi svoje avtentične izkušnje, preko telesa in si jih zapomniš - s celim telesom.

Takšen učinek traja večno in je globji - saj si dosegla novo raven, ki ga pozna telo, ne le tvoj um.

FAQ

ALI TE SKRBI ŠE ...

Pri investicijah vase se vedno rada vprašam kolikšna je cena NE investirati vase. Najbolj dragocen vir ni vedno denar, ampak čas. Čas, ko ne sledimo sebi, vztrajamo v službah, odnosih ali vzorcih, ki nam ne služijo, in čas, ko se ne zavedamo svoje vrednosti, lahko polzi hitro mimo nas. Zakaj ne bi bile vredne investicije že zdaj in končno zaživele v polni magični sebi? Vredna si tega denarja in ne moreš zares postaviti cene svojemu sanjskemu življenju. Pogosto se pri strahu glede denarja ne gre direktno o denarju, ampak je v ozadju strah, da si tega ne zaslužimo, da nismo vredne in da nam ne bo uspelo. Premisli, preračunaj in ugotovi, ali je dejanski izziv glede količine denarja, ali se za tem skriva kaj drugega.
Pridejo trenutki v življenju, ko smo zares preobremenjeni, in pridejo trenutki, ko se z opravki zamotimo, da bi se izognili določenim občutkom. Včasih upravljanje s časom zahteva postavljanje prioritet. Zakaj bi čakala na pravo priložnost, če lahko pravo priložnost ustvariš zdaj? Na polno življenje se ne čaka. Polno življenje se ustvari. Do polnega življenja nas ne pripeljejo zunanje zmage. Pripeljejo nas notranji občutki. To je tvoja priložnost, da postaviš svoje notranje počutje na prvo mesto in si vzameš čas zase.
Program je zasnovan postopno, kjer se na začetku osvobajamo temeljev in prepričanj, ki nas zaustavljajo pri tem, da bi se počutile drzne, vredne, sexy in božanske. Postopno se spoznavamo s svojo žensko energijo, sencami, telesom in šele na koncu se osvobajamo v svoji erotični naravi. Na ta način bomo telesu omogočile postopen prihod k tem energijam. Pri tem te želim še spomniti na vse stvari, ki jih živiš zdaj, pa so se ti zdele včasih nemogoče. Namesto izgovorov, se raje vprašaj: “zakaj ne?” Kdo me je naučil, da zame to ni možno? Prisluhni boginji v sebi.
Čutim te, draga moja. Vem, da so novosti lahko srhljive. Naše telo je navajeno na cono udobja in se v njej počuti najbolj varno. A spremembe v življenju so neizogibne. Če se sami ne pripravimo nanje, nas življenje samo potisne naprej. Razmisli, česa si zares želiš in občuti v sebi zakaj. Če ob pozitivnih spremembah čutiš v sebi prijetno navdušenje in malenkost strahu, je to tvoja priložnost, da se odpraviš proti svojim sanjam. Seveda le, če je to zate prijetno.
Program je zasnovan brez vsiljevanja in »enega načina za vse«. Pri svojem delu s klientkami vedno poskrbim, da dosežemo le tiste dele sebe, ki so trenutno pripravljeni priti na površje. Skupaj iščemo tisti rob, ki je lahko rahlo neprijeten, a še vedno v okviru naših zmožnostih. Brez siljenja. Verjamem, da ti bodo vaje pomagale, da se srečaš z občutki, na katere si trenutno pripravljena. To pa ti odpira nova vrata h globljim občutkom, v katerih se boš lahko kasneje lažje držala.
Draga, definitivno verjamem v tvojo sposobnost, moč in suverenost. Lahko se pripelješ do tega sama, se strinjam. Takšni programi so ti namenjeni zato, da lahko do določenih ugotovitev in celjenj prideš hitreje ali globlje. Globoko tudi verjamem v kolektivno moč skupnosti. Naravno stanje ljudi je povezovanje. Pri tem je pomembno, s kom se povezujemo, saj se nevroni našega živčnega sistema prilagajajo in odzivajo na ljudi v naši bližini. To je priložnost, da se povežeš z ženskami, ki doživljajo podobno izkušnjo kot ti in stopajo s pogumnim srcem naprej k polnemu življenju. Pogosto so skupinski programi tako močni tudi zaradi tega, ker ugotovimo, da nismo same in da lahko pripadamo. Skupaj se lahko obrnemo druga na drugo in se dvigujemo.
Močno verjamem, da včasih stvari dokončamo ob svojem času. Namesto, da si postavljaš omejitve glede modulov in ali si točno vse predelala, se raje odpri možnostim, da ti lahko že del tega programa prinese rezultate, ki jih trenutno najbolj potrebuješ. Program bo tvoj za vedno, vedno se lahko vračaš in hodiš ponovno skozi. Lahko pa je to tudi dober test predanosti, kjer se zavežeš in vstaviš v svoj koledarček čas za notranjo Bogato Boginjo. Veliko klientk se mi javi in poroča, kako ponosne so nase, da so namenile čas sebi. Že samo to jim je vlilo samozavest, kaj šele procesi in rezultati, ki so jih prinesli.
Program delno poteka »v živo« (preko Zooma), ostale vsebine pa so naložene v portalu in vnaprej posnete. Prej, kot se prijaviš, prej lahko posnete vsebine predeluješ. Priporočeno je, da si vzameš čas vsaj za naše tedenske LIVE klice, kjer bomo izvajale prakse utelešanja, odpravljale blokade, celile notranje rane, itd., poleg tega pa bom tudi odgovarjala na vprašanja ob koncu klica. A tudi če ne moreš priti takrat, boš dobila dostop do posnetkov naših srečanj in si vzela čas npr. med vikendom. Vedno se lahko vračaš znova k vsebinam in ravno to je pomembno – poglabljanje, ne samo dokončanje vsega. Lahko si v koledarčku tudi rezerviraš čas zase in, ko se program konča, se še vedno potapljaš v sočne vsebine v portalu. Na ta način predeluješ program v svojem tempu. Ni pomembno, kako hitro ga predelaš, važno je, da ga predelaš. 🙂