fbpx

Celostni spletni tečaj:

VODE OBILJA

Odpravi občutek pomanjkanja, da lahko dvigneš in ohraniš novo raven (finančnega) obilja

- Stella Č.
"Po enem mesecu sem zaslužila mesečno vsoto denarja, o kateri sem prej sanjala in si nisem predstavljala, da je zame mogoča"
Read More
Lara, hvala ti. Denar je končno našel pravo mesto pri meni. Našla in zasidrala sem varnost, začela uživati v življenju, manifestirala sanjsko potovanje in še več njih, končno se zavedam, da sem uspešna in me tega ni sram priznati. Nehala sem se zaustavljati in si končno tudi kaj privoščila. Noro hvaležna za delo s tabo.

Začutiš strah ali sram, ko pomisliš na denar?

Se nikoli ne počutiš dovolj, ker se ti zdi, da nimaš dovolj? Čeprav bi rada verjela v obilje in lahkotnost, te še vedno preganja prepričanje “življenje je borba”? Se ti denar zdi umazan in nespiritualen? Se težko prepustiš užitku v življenju in zaupaš? Se ti zdi, da se trudiš in delaš, delaš, delaš, in še vedno ne živiš obilja, ki ga želiš živeti? Si naveličana manifestacijskih tehnik, ker še vedno globoko v sebi ne verjameš, da je zate mogoče?

Si res prišla na ta svet, da trpiš in se obremenjuješ za vsak cent?

Ne želim več, da se izogibaš plačilom položnic in številki na bančnem računu, niti da živčno nadziraš vsak odhodek.

ZASLUŽIŠ SI polno življenje ob katerem se lahko sprostiš in uživaš, ne da ti tvojo srečo kvarijo skrbi glede denarja.


Veš kaj je največja ovira pri doseganju nove ravni finančnega obilja, brez občutka pomanjkanja?
Beri dalje!

Obilje je v tebi!

Največja ovira pri kreiranju denarja je OBČUTEK POMANJKANJA in občutek ločenosti od obilja - v tvojem TELESU.

S tem, ko v telesu gojiš občutek pomanjkanja, se to direktno odraža v tvojem okolju - kakšno službo izbereš, kakšna tveganja sprejemaš (ali ne sprejemaš), ali se pogumno lotiš pridobivanja novih finančnih virov, ali ne ... Tudi, ko pridobiš večjo vsoto denarja, imaš občutek, da ni dovolj - ali pa ta denar hitro gre od tebe, kar poglobi občutek pomanjkanja.

Kako prekiniti ta začaran krog? S tem, da začneš kreirati občutek obilja in polnosti v sebi takrat, ko ŠE NIMAŠ fizičnih dokazov za to. Naučila te bom, kako BITI obilje in postati božanski vodnjak, da boš lahko ustvarjala svojo novo finančno realnost - tako navznoter, kot tudi navzven.

Začni celostni spletni tečaj VODE OBILJA in v svojem ritmu odpravi omejujoča prepričanja kot so:

Ko bom dosegla X znesek, bo bolje

Občutek, da nikoli nimam dovolj

Za denar se moram nečemu odreči

Za denar je potrebno garati

Če si želim več, sem slaba oseba

To zame sploh ni možno

Predstavljaj si ...

Opravila si spletni tečaj VODE OBILJA in v odsevu zdaj vidiš Žensko, ki ...

Nori rezultati!

Obilje je v tebi!

Verjela sem, da nikoli ne bom prišla do obilja brez GARANJA in utapljanja v delu.

Odrasla sem v domu, kjer je strah glede pomanjkanja živel globoko v naših stenah, prepiri glede denarja pa so bili zelo pogosti.

Zato sem že zelo mlada poiskala delo in prepričala sebe, da bom morala v življenju trdo garati, če si želim živeti svoje sanje. Vse dokler nisem odkrila načela manifestacije. A kakorkoli sem se trudila privabljati denar, afirmirati, kako je dober, in sanjati o svoji prihodnosti, mi je manjkalo nekaj globljega.

Če se tudi tebi že od nekdaj zdi, da ti nekaj manjka pri manifestacijskih tehnikah, bo to zate. Beri naprej…

Zavest/um predstavlja 5%, podzavest/živčni sistem pa kar 95% tvoje biti. Nekatere manifestacijske tehnike žal delujejo LE na zavestni del.

To je tudi razlog, da ti do sedaj ni uspelo pridobiti dolgotrajnih rezultatov.
Problem večine manifestacijskih tehnik je, da delujejo na UM, ne pa CELOTNO TELO - živčni sistem.


Lahko uporabljaš različne manifestacijske tehnike - s katerimi vplivaš na svoj um - in to morda začasno deluje. Vse dokler vajeti znova ne prevzame 95% tvoje podzavesti.

Za resnične, DOLGOTRAJNE spremembe je potrebno CELOSTNO prilagoditi tvoj ŽIVČNI SISTEM in TELO, ne le um.

S tečajem boš odpravila OBČUTEK POMANJKANJA v 95% podzavesti, ki te ovira pred dvigom na novo raven (finančnega) obilja.

To ni vabilo v program, to je vabilo v bogato izkušnjo prebujanja notranjih voda.
Napolnili bova tvoj notranji vodnjak, da ne bo poln le tvoj bančni račun, ampak TUDI TVOJA DUŠA.

Naučila te bom kreirati občutek obilja in polnosti v sebi takrat,
ko ŠE NIMAŠ fizičnih dokazov za to IN to početi konsistentno.

Obilje se ZAČNE z reprogramiranjem tvoje podzavesti.


VODE OBILJA so tvoja investicija za zagotavljanje neskončnih občutkov obilja v sebi
- kar bo privabilo nove ravni obilja zunaj tebe. Ja, tudi v denarni obliki.

Poglej, kako je to uspelo Stelli:

- Stella Č.
"Našla in zasidrala sem varnost, začela uživati v življenju, manifestirala sanjsko potovanje in še več njih, končno se zavedam, da sem uspešna in me tega ni sram priznati."
Read More
Lara, hvala ti. Denar je končno našel pravo mesto pri meni. Našla in zasidrala sem varnost, začela uživati v življenju, manifestirala sanjsko potovanje in še več njih, končno se zavedam, da sem uspešna in me tega ni sram priznati. Po enem mesecu sem zaslužila mesečno vsoto denarja, o kateri sem prej sanjala in si nisem predstavljala, da je zame mogoča. Nehala sem se zaustavljati in si končno tudi kaj privoščila. Noro lepo je kreirati obilje, sploh zato, ker si še bolj dovolim biti in se vse bolj zavedam svoje vrednosti. Noro hvaležna za delo s tabo.

Poglej, kaj pravijo druge Kreatorke polnega življenja o delu z mano:

- Aneja T.
"Dokler sem bila v tem načinu razmišljanja sem nase vlekla pomanjkanje..."
Read More
Odkar delam s tabo sem doživela predvsem shift v mindsetu. Oblije je tudi način razmišljanja in tu sem imela manjko. Začelo se je z občutkom varnosti v sebi, ki je osnova za gradnjo življenja kot ga želiš. In najbolj ključna sprememba, ki je meni odprla pot do obilja je bila sprememba v prepričanju, da mora biti vse popolno. Ko sva začeli praznovati napake, se je moj način razmišljanja spremenil iz ''imam problem, nisem popolna, ne zmorem'' v ''ok, to je izziv, kako se ga lahko lotim, kje potrebujem pomoč?''. Dokler sem bila v prvem načinu razmišljanja sem nase vlekla pomanjkanje. Ko sem začela sprejemati napake kot del procesa, sem začutila varnost v sebi in tako očistila prostor za pritok nove energije. Za pritok obilja.
- Tamara P.
"Larini programi in delavnice so zame kot prijatelji, ki spremljajo moj vsakdan in malo po malo spreminjajo moj pogled na svet"
Read More
Larini programi in delavnice so zame kot prijatelji, ki spremljajo moj vsakdan in malo po malo spreminjajo moj pogled na svet, tudi ko pride do denarja. Učijo me, da se za denar ne rabim boriti in se ga oklepati. Da si denar želi priti k meni, ko se sprostim in ko v sebi res začutim, da sem vredna - vsega. In komaj čakam, da se naučim še več.
- Nataša S.
"Dobila sem nepričakovani denar, mesec kasneje novo, boljšo službo, ki bo nosila več €!"
Read More
Tako kot pa ti meni širiš obzorja glede denarja, mi jih ni še nihče! Lahko rečem samo WOW in hvala, da deliš to znanje z nami. S tvojo pomočjo sem se končno nehala stiskati in pomanjševati, postavila sem se zase in Lara!! Dobila sem nepričakovani denar, mesec kasneje novo, boljšo službo, ki bo nosila več €€, in še bolj sem se naučila sprejemati od partnerja. Kar na jok mi gre, ko to pišem. Hvaležna, da sem našla tvoj profil in da se izboljšuje ne samo finančno stanje ampak tudi moja veza.
- Monika P.
"Odkar sva naselili varnost v meni, ne čutim več tiste preganjavice in tresenja za vsak cent."
Read More
Odkar sva naselili varnost v meni, ne čutim več tiste preganjavice in tresenja za vsak cent. Prej se mi je vedno zdelo, da zame ni nič mogoče in da nisem tega vredna. Še vedno me kdaj ujamejo dvomi, ampak se z njimi lažje spopadam. Tko kot si me naučila, da je potrebno sprejemati sebe, se počasi tudi učim. In res opažam vse več obilja, pa ne samo v financah. Pa še to: spravila sem se iz cone udobja, pustila sem službo in našla eno, ki mi ne bo kradla toliko časa, zato da lahko ustvarjam počasi in gradim nekaj svojega!! Nerealno hvaležna.

Celostni spletni tečaj VODE OBILJA

VSEBINA TEČAJA

Odpravila boš občutek pomanjkanja, da lahko dvigneš in ohraniš novo raven (finančnega) obilja

Moduli so sestavljeni iz kratkih, hitro "prebavljivih" zvočnih posnetkov, lekcij in praktičnih vaj, ki jih enostavno lahko vključiš v svoje obstoječe rutine - kratke posnetke lahko poslušaš med pospravljanjem, sprehodom, kuhanjem ... Audio lekcije imajo poleg ‘teorije’ tudi praktične napotke, ki jih lahko zlahka integriraš v svoj dan, brez prevelikih časovnih vložkov.

Ob vsakem koncu modula te na koncu čaka še izziv, ki je povabilo k akciji na zelo zabaven način - da vse naučeno spraviš v podzavest in znanje tam utelesiš.

1. modul: IZVIR obilja

Spoznaj na kakšne načine lahko črpaš obilje in postani VIR za neskončno ustvarjanje. To je podlaga za trajnostno kreiranje denarja.
Audio vsebine:

CILJ MODULA: Naučila se boš črpati občutke obilja iz SEBE. Postavila boš temelje za neomejene zaloge denarja in se veliko bolj zbližala z energijo obilja. Razširila boš svojo miselnost na bogato in začela vpeljevati obilje v svoj vsakdan, tako da se bo telo vse bolj programiralo v smeri obilja. Tako boš vibrirala v obilju tudi, ko nanj ne boš zavestno mislila, kar ustvarja podlago za bolj lahkotno kreiranje.

2. modul: Kristalno ČISTE vode

Prečisti denarne vzorce in postani umetnica življenjskega bogastva. Konec je s pomanjkanjem in strahom ali sramom glede denarja. Denar kot del čistosti in naše duše. Prečisti tudi odnos do dolgov, dolgočasnega varčevanja, pretiranega zapravljanja, stiskanja denarja itd.
Audio vsebine:

CILJ MODULA: Poslovila se boš od denarnih vzorcev, ki ti ne služijo več. Naučila se boš čistiti tudi nelagodne občutke glede sebe in svojih financ, saj te ravno te obtožbe zaustavljajo pred večjim obiljem. Sčistilli bova to, kar ti ne služi, in ustvarili v telesu prostor, da se lahko naložijo nova prepričanja, ki ti dejansko služijo, so lahkotna in zabavna. Pomahala boš sramu in strahu v slovo.

3. modul: UNIJA življenjskega bogastva

Razvij globok odnos z denarjem in življenjem, kjer skupaj sodelujete in ni vse le na tebi. Kreiranje z večjo lahkoto - po principu ženske energije. Postavitev zdravega odnosa do denarja.
Audio vsebine:

CILJ MODULA: V svoje telo boš naselila varnost in okrepila stik z zdravo moško energijo za večjo stabilnost in lažje sprejemanje. Programirala se boš v novo finančno realnost, kjer boš vibrirala na frekvenci svojih želja. Želje se ne bodo zdele več tako nemogoče in odmaknjene. Ne boš imela več občutka, da moraš vse sama, in garati, ampak boš začutila podporo življenja in začela sokreirati. Zgradila boš zdrav odnos do denarja, kar je ključno, če si v življenju želiš več.

4. modul: KONSISTENTNI prilivi

Ustvari konsistentne zaloge neomejenega obilja, užitka in ljubezni do sebe. Kako naravnati energijo in počistiti money leakse, da obilje prihaja redno. Kako ohraniti vibracijo tudi, ko se pojavi razburkano morje (ko se znajdemo v poplavi nepredvidenih stroškov, ko denarja še ni, ipd.)
Audio vsebine:

CILJ MODULA: Naučila se boš držati energijo obilja in biti v njej tudi, ko doživljaš padce v življenju. Poleg tega, boš telo pripravila, da bo lahko držalo višje vsote denarja. Razširila boš svoj živčni sistem in ustvarila svojo novo normo prejemanja. Poglobila boš tudi svoje zavedanje lastne vrednosti in okrepila ljubezen do sebe, ki temelji na podlagi telesne izkušnje in ne zunanjih potrditev.

5. modul: Tokovi OBILJA in UŽITKA

Globoke vode sokreiranja z življenjem in prebujanje senzualnosti za večje sprejemanje obilja v življenju. Denar je potrebno znati sprejemati in tudi držati. Včasih ga že sprejmemo, držati to energijo pa je težje, ker naše telo na takšne količine ni navajeno. Poleg tega pa quantum leaps, stopi v svojo novo normalo obilja in razširi živčni sistem.
Audio vsebine:

CILJ MODULA: Naučila se boš telesno sprejemati VEČ, a ne le obilja denarja, ampak užitka, ljubezni in vsega, kar ti je dano. Zaupala ti bom trike za lažje kreiranje manifestacij. To bo razširilo tvoj živčni sistem še bolj in te odprlo tudi za večje premike v življenju. Naučila se boš držati vibracijo v času nepotrpežljivosti, predvsem pa boš postala MAGNETIČNA svojim sanjam. Veliko bolje se boš tudi počutila glede sebe in življenja samega.

BONUS

Meditacijsko programiranje obilja • Telesno odpiranje in sprejemanje obilja • Čiščenje prepričanj iz svojega Sistema • EFT tapkanje za sproščanje denarnih vzorcev • EFT tapkanje za novo finančno realnost • EFT tapkanje za več obilja in užitka v življenjuPraksa odsramljevanja glede denarja • Sproščanje denarnih travm • Učinkovita praksa širjenja živčnega sistema za sprejemanje več obilja • Programiranje v spanju Meditacija nove realnosti • Programiranje držanja energije denarja

KAJ PREJMEŠ?

✅ 20 audio posnetkov, nabitih z znanjem in energijo obilja, ki jo enostavno posrkaš + vprašanja za samorefleksijo in praktične naloge, kako lahko to znanje integriraš v vsak dan (vrednost: 800€)

3 x 90 minutna Zoom srečanja, kjer bo potekal somatski healing denarnih vzorcev in kjer sem odgovorila na vsa vaša vprašanja (vrednost: 900€)

15 somatskih praks za prebujanje obilja na podzavestni ravni (živčni sistem) (vrednost: 650€)

dostop do vseh novo naloženih nadaljnjih vsebin, saj bodo zagotovo kasneje dodani še novi moduli ali prakse, predvsem vezano na potrebe klientk v programu in njihova vprašanja (vrednost 500€)

INVESTICIJA

VREDNOST PROGRAMA: 2850€

TRENUTNA INVESTICIJA:

EUR 355,-

ali 4 x 88,75€

Ta bogata izkušnja je zate, če…

✅ Če si pripravljena iti predano notri in odplakniti denarne zgodbe, ki ti ne služijo več.
✅ Stopiti v svojo božansko žensko energijo in sprejeti vse delčke sebe,

✅ Če si odprta za kreiranje denarja izven “služenja” in fizičnega aspekta, ampak se želiš povezati z denarjem celostno in dušno.
✅ Če si pripravljena kreirati denar tudi po ženskem principu, se odpreti užitku in zaužiti sebe še globlje

Ta bogata izkušnja NI zate, če…

❌ Če nisi pripravljena investirati energije, časa in denarja za svojo transformacijo glede obilja
❌ Če nisi pripravljena vložiti dela, srkati vsebine (tudi večkrat) in pričakuješ hitre rešitve
❌ Če na denar gledaš le kot na sredstvo in se z njim nikakor ne misliš povezati globlje

FAQ

ALI TE SKRBI ŠE ...

Pri investicijah vase se vedno rada vprašam kolikšna je cena NE investirati vase. Kateri strošek je trenutno večji? Počakati, varčevati in živeti v finančnih vzorcih, ki mi ne služijo, ali investirati zdaj, biti predana vsebinam in ustvarjati globoke temelje za dolgoročno ustvarjanje obilja v življenju. Oboje je pravilno. Pogosto se pri strahu glede denarja ne gre direktno o denarju, ampak je v ozadju strah, da si tega ne zaslužimo, da nismo vredne in da nam ne bo uspelo. Premisli, preračunaj in ugotovi, ali je dejanski izziv glede količine denarja, ali se za tem skriva kaj drugega.
Večina nas je bila tukaj. Večina nas je poslušala zgodbe, kako je denar umazan, kako so bogati ljudje slabega srca in kako je sramotno si želeti denar, ker potem nismo dobre osebe. Sploh kot ženske naj bi bile tihe, poslušne in skromne. Zakaj bi si želele denar, ko pa imamo lahko ljubezen? Kaj pa če je denar tudi ljubezen, če smo me ljubezen? Ravno to je razlog, da spremeniš pogled na denar in se osvobodiš krivde, strahu ali sramu glede njega.
Obstaja verjetnost, da tvoje kreiranje ni somatska izkušnja, ali pa denar še vedno razumeš ločeno od sebe. Z notranjimi vodami bova ta prepad lahko počasi napolnili in ustvarili globlje razumevanje obilja v sebi, z upoštevanjem svojega živčnega sistema in telesa. Konec je površinskih ponavljanj in sanjarjenja glede denarja.
Včasih upravljanje s časom zahteva postavljanje prioritet. Je tvoja prioriteta celiti zgodbe glede obilja in kreirati več? Na polno življenje se ne čaka. Polno življenje se ustvari. To je tvoja priložnost, da postaviš svoje želje na prvo mesto in si vzameš čas zase. Vnaprej si lahko narediš urnik in si enkrat na teden vzameš čas za svojo ‘šolo’ obilja. Denar in vse ostalo kreiranje deluje takrat, ko se prikažemo zase in svoje želje. Naj te vodi predanost in ostani nežna tudi, če kakšne vsebine ne predelaš takoj.
Po drugi strani pa, prej kot si notri, prej lahko predeluješ vse vsebine v počasnem, svojem, tempu.
Tvoj dostop ne bo potekel. Če bo prišlo do kakšnih sprememb, boš o tem dovolj časa prej obveščena. V prihodnosti bo za nove udeleženke mogoče drugače. Saj veš, včasih rabimo rahel potisk, da gremo skozi vsebine, ampak verjamem, da se boš ti lahko zavezala in jim ostala predana.
Ta ponudba nima politike odpovedi. Zakaj? Ker gre tukaj za predanost in zavezo programu. Pogosto iščemo izgovore za samosabotažo in če vemo, da obstaja vračilo nazaj, se hitreje manj potrudimo. Ta program je zastavljen celostno in ti bo na voljo, da ga večkrat izkusiš in ponotranjiš.
Če nisi prepričana glede pridružitve, pošlji e-mail na info@lolitacircle.com, kjer lahko zastaviš svoja vprašanja ali dvome. Poleg tega najprej poslušaj vse podcast epizode glede denarja (podcast Kreiram polno življenje) in ostale brezplačne vsebine, da se prepričaš, če je moj način dela zate.