fbpx

Lolita circle

Lolitina 1 NA 1 PODPORA

Odkrij svojo notranjo moč skozi 1-na-1 podporo in transformiraj svoje sanje v resničnost.

Draga moja,

z razlogom si se znašla na tej strani.

Počasi začenjaš slediti svojim globokim željam. Razumem, da si naveličana hitrih rešitev, ki ti ne prinašajo trajnih sprememb. Želiš si več ...

Želiš si ...

Razumem, da se morda počutiš ujeta v vrtinec vsakodnevnega stresa, ki te izčrpava. Pomanjkanje samozavesti je še en izziv, s katerim se lahko srečuješ. Veliko žensk se sooča s tem in dvomi vase, kar močno vpliva na sposobnost uresničevanja ciljev.

Morda si se znašla v situaciji, kjer nimaš jasnosti glede tvojega osebnega ali poslovnega razvoja. Razumem to zmedo.

Nezadovoljstvo v karieri ali osebnem življenju je še en izziv, s katerim se lahko spopadaš. Morda čutiš, da ne dosegaš svojega polnega potenciala ali da si ujeta v monotonem življenju.

Vem, da si že sama dovolj močna - zato me ne potrebuješ, da te rešim ali popravim. Ti se že zavedaš svoje notranje moči in lepote.

Moje poslanstvo je, da te podpiram, usmerjam in navdihujem, da dosežeš svoj polni potencial in se odpreš za več. Skupaj bova gradili tvoj občutek varnosti, drznosti, ženstvenosti in živosti.

Zaslužiš si, da slediš svojemu notranjemu glasu in vzameš svoj prostor v svetu.

Verjamem v dolgoročno podporo, ki sem jo zate pripravila v obliki 1 na 1 sodelovanja.

Imeli bova čas in prostor, da se posvetiva LE tebi.

Odkrila boš vzroke ter rešitve za tvoje specifične izzive, rane in vzorce. Skupaj bova raziskali korenine tvojih temeljnih prepričanj, kot je na primer občutek, da nisi dovolj vredna, ter stopili stopničko višje.


Najina pot bo zaznamovana s stabilnostjo in doslednostjo, saj bom tukaj, da te usmerjam in te spodbujam, da si prisotna v svojih praksah.


Skupaj bova premagali samosabotažo in ti pomagali doseči tvoj cilj ali željo.


Bodisi ali gre za več ljubezni do sebe, obilja v življenju, mehčanje v ženstvenosti, občutek svoje privlačnosti, izboljšanje odnosov, več notranjega miru ali pogum za naslednji korak, kot je nova služba ali selitev - skupaj bova odkrivali tvoj ogenj.

Ne čakaj na spremembe!

Z 1 na 1 podporo se bova posvetili izključno tebi in tvojim potrebam.

Skozi najina srečanja se bova združili v ženski energiji, kjer boš začutila noro dober vibe!

Skupaj bova odkrivali tvojo igrivost, drznost in strast do življenja. Če hrepeniš po podpori, navdihu in skupnosti, ki te bo spodbujala na tvoji poti, potem je 1 na 1 podpora prava izbira zate.

Zaslužiš si to izkušnjo, kjer boš odkrivala svoj polni potencial in živela svoje sanje.

Pridi z mano ...

... na to čudovito pustolovščino, kjer boš našla svojo notranjo moč, zaupanje vase in se spoznala v vsej svoji lepoti. Skupaj bova ustvarili trajne spremembe in ti pomagali doseči VSE, kar si si kdajkoli želela.

Če si ženska, ki ...

se že celo življenje zadržuje, se boji biti preveč in izraziti polno sebe

Če si ženska, ki ...

si želi odpreti svojo pretočnost obilja, sprejemanja, ženstvene narave in postaviti varnost v sebi skupaj z zavedanjem, da si dovolj

Če si ženska, ki ...

se je pripravljena spoprijateljiti s sramom, vzljubiti sebe na novem nivoju in se rešiti predsodkov glede tvoje seksualnosti

Je 1 na 1 podpora IDEALNA zate.

KAKO POTEKA?

Potek 1-na-1 podpore

Nežno te vabim v svet osebnega razvoja, kjer boš v sproščenem okolju odkrivala svoje najgloblje želje, premagovala izzive in postajala magnetična ženska, polna samozavesti.

Morda občutiš sram ali strah, saj bi se morala izpostaviti in vzpostaviti globlji stik. Razumem te, saj sem tudi sama doživljala trenutke negotovosti.

A naj ti zaupam eno stvar – kot feminine embodiment coachinja sem le človek, ženska, ki si tudi sama želi podpreti druge ženske.

Ob prvem srečanju se bom potrudila, da boš začutila prijetno vzdušje, polno razumevanja, sočutja in brez obsojanja.

Tvoje potrebe, cilji in osebna rast so v mojem najvišjem interesu. S teboj bom ustvarila zaupen prostor, kjer se bova povezali kot sestri, ki se medsebojno podpirata in navdihujeta.

Najina srečanja bodo potekala preko Zooma, kjer se bova srečali 12-krat, vsakič za 90 minut. To bo čas, ki bo popolnoma tvoj, kjer bova raziskovali tvoje globine, razbijali blokade in gradili tvojo žensko moč. Poleg tega boš imela dostop do aplikacije Voxer, kjer si bova lahko dopisovali ali izmenjevali glasovna sporočila od ponedeljka do petka. Tako boš lahko sproti reševala vprašanja in izzive ter prejela podporo, ko jo boš najbolj potrebovala. V času najinega sodelovanja ti bom ponudila brezplačen dostop do Lolitinega sestrstva, kjer se boš lahko povezala z drugimi ženskami in delila svojo pot osebne rasti. Poleg tega ti bom med trajanjem 1na1 podpore ponudila 60% popust na vse ostale ponudbe, ki jih bom morda lansirala. To je moj način, da te podprem na tvoji poti do celostnosti in polnosti življenja.
Na začetku boš izpolnila vprašalnik, kjer boš določila svoje glavne cilje, želje in izzive s katerimi se soočaš. Na podlagi tega bom sestavila 4-mesečni proces, ki bo prilagojen prav tebi. Skupaj se bova dogovorili za ustrezen tedenski termin, nato pa se bomo srečevali trikrat na mesec, v treh zaporednih tednih, s tednom za integracijo. Tvoja podpora preko Voxerja pa bo ves čas na voljo, tako da bova lahko reševali sprotne izzive tudi v tem obdobju.

kaj dobim?

Obseg 1-na-1 podpore

NAJPOGOSTEJŠI Rezultati

Kaj lahko pričakuješ v naslednjih 4 mesecih?

POTREBUJEŠ ŠE VEČ SIGURNOSTI?

Po 1 na 1 podpori, imaš:

Veliko več samozavesti, da slediš svojim sanjam in narediš korake, ki si jih prej nisi upala (recimo večja izpostavitev v službi, napredovanje, menjava službe, itd.)

Bolj harmonične odnose! Ker se počutiš bolj varno, ustvarjaš čudovite odnose in lažje sprejemaš moško energijo

Veliko večjo povezavo s telesom in žensko energijo (bolj si umirjena, mehka, bolj zaupaš)

Manj odlašanja z nalogami, zaceljena prokrastinacija

Več užitka in prebujeno spolno energijo

Več drznosti, magnetičnosti, si polna in igriva

Večjo kapaciteto sprejemanja sebe v svojih različnih stanjih in se tudi bolj razumeš

Zacelila si perfekcionista in notranjega kritika, ki te zaustavlja, da živiš polno

MNENJA KLIENTK

Povedale so ...

Draga,

pred teboj je priložnost, da se resnično povežeš s svojo žensko esenco in zaživiš polno življenje.

Ne dovoli, da tvoje omejujoče prepričanje prevlada. Stopi iz cone udobja, stopi v svojo moč. Verjamem vate, verjamem v tvojo sposobnost, da ustvariš življenje, o katerem sanjaš.

Verjamem v celostni pristop k osebni rasti, zato bova skupaj obravnavali tako tvoje fizično, kot tudi čustveno in duhovno področje.

Skozi pogovore, vaje, meditacije in druge tehnike bova delali na uravnoteženju in harmoniziranju vseh vidikov tvojega življenja.
Razumem, da je to tvoja pot in da se lahko na njej pojavijo izzivi. Vendar ti obljubljam, da bom tu zate, da te podpiram, te spodbujam in te usmerjam, ko boš to potrebovala.

Skupaj bova gradili tvojo notranjo moč, da boš lahko zasijala in uresničila svoje najgloblje želje. Z veseljem te pričakujem in se veselim, da bova skupaj ustvarili tvojo življenjsko pravljico.

-Lara

feminine embodiment coachinja

Če si pripravljena na ta edinstven čarobni 4-mesečni proces, te vabim na kratko online kavo, kjer se spoznava in ugotoviva, ali sva perfect match!

Spodaj izberi svoj termin za klepet: